Mandehørm

Udstillingsperiode
31/5-29/6 2019
Kurateret af Frodo Mikkelsen

Frodo Mikkelsen har været graffitimaler siden 1984, og selvom han oftest tyr til maleriet som udtryksform, tæller hans arbejde også skulpturer, graffiti, installationskunst, grafik, street- og land art.

Hans samlede virke lægger sig tematisk i forlængelse af memento mori-traditionen, som kredser om kontrasten mellem livet nu og den uomgængelige død, som venter om hjørnet.

Under overskriften Mandehørm har Frodo Mikkelsen samlet anerkendte og ukendte, unge og ældre kunstnere fra ind- og udland. Elleve i alt.

De arbejder med maleri, grafik, kollager og skulpturer. Eneste fællestræk er, at de er dygtige, og at de er mænd. Der er ingen tematiske eller materielle begrænsninger for kunstnernes bidrag, og det er således kun i kraft af sit fravær af kvindelige kunstnere og sin drilske titel, at Mandehørm med et glimt i øjet lægger sig i forlængelse af komtemporære

samfundsspørgsmål om kønskvoter, historisk ulighed mellem kønnene, trængte mandefællesskaber og selve diskussionen af, hvad der overhovedet gør noget maskulint eller feminint.

Bidrag af:

Søren Brøgger, Mads Rafte Hein, Sylvest A. Jeppesen, Claes Otto Jennow, Kristian Devantier, Kaspar Bonnén, Leif Sylvester, Rasmus Eckhardt, Paul Brainard, Nick Naber & Daniel Albrigo.

For køb og reservation kontakt Marie-Louise Sandberg på

Tel: +45 70 70 74 57

info@gallerisandberg.dk