Jet-te L. Ranning /
Lise Kryger Simonsen

Udstillingsperiode
13/3 – 23/5 2020

I “TO” møder vi to kunstnere, hvis brug af kunsten som udtryksform er ganske væsensforskellig: Jet-te L. Ranning viser “NOTE WORKS“: nye optegnelser på papir og lærred af de autonome planter og ukrudt, som vokser langs floden Tiberens bred i Rom.

Disse vækster, som rangerer laveste på den botaniske rangstige. Dem, hundene tisser på. Dem, ingen lægger mærke til. Dem, ingen vander og plejer.

Dem, som ellers ingen opmærksomhed tildeles. Den stærke, insisterende vegetation, som kun eksisterer i kraft af sin egen overlevelsesdrift.

Kryger Simonsen har siden sin debut sat fingeren direkte i såret og peget på tilværelsens kerne. Med sin forrige udstilling Tempus Fugit (Galleri Sandberg 2019) tog hun livtag med vores tids altoverskyggende problematik – klimaforandringerne – og menneskets massive udfordringer med klodens feber.

Denne gang indfanger hun tidspunktet for overgangen fra barn til voksen, hvor bevidstheden om livets forgængelighed sætter ind. Dér hvor overfladen begynder at krakelerer og det står klart, at hvis livet skal leves, så er det nu.

TO meget forskellige kunstnere, vi er stolte af at kunne præsentere.

Udstillingens værker

Fotos fra ophængningen

For køb og reservation kontakt Marie-Louise Sandberg på

Tel: +45 70 70 74 57

info@gallerisandberg.dk