Erhverv

Trænger din virksomhed til at få lidt mere kunst ind i hverdagen? Så vil vi hos Galleri Sandberg gerne hjælpe dig med at skræddersy et godt tilbud til jer, hvad end det drejer sig om udsmykning med kunst, specieldesignet kunst, firmagaver i form af kunst eller spændende kunstoplevelser for jeres medarbejdere.

Hold Jeres næste møde i smukke rammer

Udover at tilbyde udsmykning af virksomheden, som du kan læse mere om her, så arrangerer vi også meget gerne forskellige kunstoplevelser for din virksomhed og medarbejdere. Det kunne være, at I ved næste møde trænger til nye omgivelser, og den forbindelse stiller vi gerne vores smukke galleri rådighed og arrangerer en artist talk med en kunstner, en gennemgang af galleriets kunst eller noget helt andet. Vi åbner også meget gerne galleriet op til en VIP-aften kun for jeres medarbejdere, hvor vi kan lave et specielt tilbud på vores kunst eksklusivt til jer. Det meste er muligt, og ideerne er mange, så tøv ikke med at kontakte os for at høre mere.

 

Giv et kunstværk i gave

Det er ofte svært at finde ud af, hvad man skal give sine medarbejdere i julegave, til fødselsdage eller ved jubilæer. Et grafisk kunstværk er en sofistikeret og unik gave, som kan blive ved med at glæde aftageren i mange år.

Vi tilbyder derfor at udarbejde et specielt tilbud til din virksomhed, hvis I ønsker at give kunst i gave. Det kan også være gaver til sponsere eller abonnenter eller andre af virksomhedens samarbejdspartnere.

 

B2B – Videresalg af grafiske værker

Hos Galleri Sandberg tilbyder vi også B2B salg til virksomheder, som er interesseret i et videresalg af vores grafiske værker. Vi har et stort udvalg af flot kvalitetskunst af anerkendte kunstnere, og vi kommer gerne forbi jer til en uforpligtende snak og præsentation af produkterne, og I er også altid velkomne i galleriet.

 

Kontakt os

Har I fået lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde jeres kunstforening, er I meget velkomne til at kontakte indehaver Marie-Louise Sandberg via formularen på denne side eller på:

Tlf. 2625 6446
Mail mls@gallerisandberg.dk

 

Kontakt os for mere info