Anna Louise Andersen

AnnaLou arbejder hovedsageligt med malerier, tegninger, skulpturer og lysinstallationer, hvor udtrykket især karakteriseres af pop-art, street-art, ekspressionisme, abstrakt og figurativt. Variationen er opstået efter, at hun i årevis har arbejdet nysgerrigt med de forskellige materialer og strukturer.

Anna Louise Andersen - Galleri Sandberg

Anna Louise Andersen (kendt under navnet AnnaLou) er født i 1968 i Hamar i Norge, hvor hun også bor og arbejder (til tider også i Sunne, Sverige)

Kunstneren debuterede i Norge i 2011 og har siden haft flere udstillinger i både Norge og Storbritannien og solgt kunst til flere europæiske lande samt Saudi-Arabien.  

AnnaLou arbejder hovedsageligt med malerier, tegninger, skulpturer og lysinstallationer, hvor udtrykket især karakteriseres af pop-art, street-art, ekspressionisme, abstrakt og figurativt. Variationen er opstået efter, at hun i årevis har arbejdet nysgerrigt med de forskellige materialer og strukturer.  

Efter eget udsagn gemmer der sig altid et dybere budskab i hendes værker, som både kan være humoristisk, alvorligt, smukt eller mærkeligt, og inspirationen hentes i mødet med andre mennesker, i mødet med sig selv, fra tendenser i samfundet og  fra musik og stemninger.  

[add_eventon ft_event_priority=”no” show_et_ft_img=”yes” show_limit=”no” show_limit_ajax=”yes” evc_open=”no” ux_val=”1″ accord=”no” ]