Annette Fuhr

Annette Fuhr arbejder ud fra et spirituelt-esoterisk livssyn. Hun arbejder med det ornamenterede udtryk i sine værker, der med geometri, planteformer og reminiscenser af menneskeskikkelsen væver mønstrene i collografierne sammen til en billedverden, som på én gang er personlig og arketypisk.

Annette Fuhr

Kunstneren Annette Fuhr er autodidakt billedkunstner og arbejder både med grafik og maleri. Hun debuterede i 1993 på den censurerede kunstudstilling, Kunstnernes Påskeudstilling i Aarhus og har siden udstillet i mange virksomheder, gallerier, kunstforeninger, private arrangementer og i åbent atelier.

Annette Fuhr arbejder ud fra et spirituelt-esoterisk livssyn. Hun arbejder med det ornamenterede udtryk i sine værker, der med geometri, planteformer og reminiscenser af menneskeskikkelsen væver mønstrene i collografierne sammen til en billedverden, som på én gang er personlig og arketypisk. Billederne skifter konstant toneleje imellem at være organiske planteformer og streng geometri, som til tider væver sig ind i hinanden i flere lag. Der er ofte en midte på billederne, hvorfra de øvrige elementer arbejder sig ind imod.

[add_eventon ft_event_priority=”no” show_et_ft_img=”yes” show_limit=”no” show_limit_ajax=”yes” evc_open=”no” ux_val=”1″ accord=”no” ]