Frodo Mikkelsen

Kunstneren har malet grafitti siden 1984 og arbejdet med kunst siden 1990. I perioden 1998-2000 har han gået på den Fri Ungdomsuddannelse samt på forskellige kunstskoler - heriblandt Thorstedlund kunsthøjskole, K.U.B.A. og Riggerloftet.

Frodo Mikkelsen - Galleri Sandberg

GALLERI

Frodo Mikkelsen er født i 1974 og bor og arbejder i København.

Kunstneren har malet grafitti siden 1984 og arbejdet med kunst siden 1990. I perioden 1998-2000 har han gået på den Fri Ungdomsuddannelse samt på forskellige kunstskoler – heriblandt Thorstedlund kunsthøjskole, K.U.B.A. og Riggerloftet.

Frodo Mikkelsen debuterede på Kunstnernes Efterårsudstilling (Den Frie) i 2001, men har sidenhen opnået anerkendelse i udlandet og har blandt andet udstillet i USA, Asien samt flere steder i Europa. Han arbejder fortrinsvis med maleri, men gør sig også i andre genrer såsom grafik, skulptur, installation, mailart, streetart og landart. Hans fortid som grafittimaler kommer tydeligt til udtryk i hans kunst, der er karakteriseret af klare farver og enkle motiver.

Se og læs mere om kunstneren på www.frodomikkelsen.dk

[add_eventon ft_event_priority=”no” show_et_ft_img=”yes” show_limit=”no” show_limit_ajax=”yes” evc_open=”no” ux_val=”1″ accord=”no” ]