For Kunstforeninger

Hos Galleri Sandberg vil vi rigtig gerne samarbejde med jeres kunstforening og tilbyder salg af kvalitetskunst fra en bred vifte af forskelligartede kunstnere. Vores faste kunstnere i galleriet repræsentere hver især noget unikt, og vi kan tilbyde alt fra malerier, grafiske værker og fotocollager til gode priser.

Vi arrangerer meget gerne udstillinger hos jer, som normalt vil hænge i en måned. Vi sørger for udbringning, ophængning og afhentning af kunsten, så det eneste I skal gøre er at beslutte jer for, hvad I kunne tænke jer at dekorere jeres vægge med.

Arrangementer i galleriet

Derudover tilbyder vi også meget gerne at arrangere en kunstoplevelse for jeres forening. Det kunne være et møde med en kunstner, et foredrag i galleriet, vin og rundvisning i galleriet eller noget helt fjerde. Vi er åbne over for forslag og imødekommer gerne specielle ønsker.

Ved en udstilling vil der være en forventning om, at kunstforeningen køber for et minimumbeløb, men vi er åbne for at lave en aftale, som begge parter er tilfredse med.

Kontakt os

Har I fået lyst til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde jeres kunstforening, er I meget velkomne til at kontakte indehaver Marie-Louise Sandberg via formularen på denne side eller på:

Tlf. 2625 6446
Mail mls@gallerisandberg.dk

 

Kontakt os for mere info