Betty Cristine Fog
Thomas Lindvig
Indigo Richards
Lise Kryger Simonsen
Mazja Hillestrøm
Frodo Mikkelsen
Carsten Rudolfsen
Kjeld Ulrich
Bentemarie Kjeldbæk
Jet-te L. Ranning
Søren Rønholt
Lars Dan

the Stock

I the Stock kan du finde værker i alle størrelser og prislejer. Værker af etablerede kunstnere side om side med produktioner af upcoming talenter.

Har du en bar plet på væggen, kan vi hjælpe dig med at finde ud af, hvad der vil klæde den bedst. Og mangler du en unik gave til en særlig person og lejlighed, er et kunstværk det oplagte valg.

Du kan til enhver tid bestille en uforpligtende, privat fremvisning:
Tel: +45 70 70 74 57
info@gallerisandberg.dk

Autodidakt billedkunstner, som primært arbejder med maleri, skulptur og performancekunst.

Gennem sin praksis søger Nille Bech at gøre det usynlige indre liv synligt.
Kunsten er en udtryksform, en levemåde – en uomgængelig nødvendighed. Hun bruger uforfærdet af hovedstolen uden at frygte at løbe tør for inspiration, men med en inderlig overbevisning om, at bevægelsen er selve kimen til ny menneskelig og kunstnerisk frodighed.

Uddannet ved Holbæk Kunsthøjskole og har siden XX både boet og arbejdet i New York.

Rudolfsen betragter sine abstrakte figurer – i altid vibrerende farver og mønstre – som redskaber til at pirre beskueren og igangsætte samtale og reflektion. Rudolfsen fascineres og inspireres af teksturerne og historierne i de materialer, hun genanvender i sine værker: dele af smukt vævede stoffer og gamle ornamenterede kabinetter kan eksempelvis genfortolkes og indsættes i helt nye sammenhænge.

Uddannet billedkunstner ved Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2000 og har siden deltaget i adskillige gruppeudstillinger og separatudstillinger i Danmark og Europa.
Kristian Devantiers værker består af en række genkendelige grundelementer – farver, flader og de ansigtsløse mennesker, som umiddelbart fremstår som todimensionelle piktogrammer, men ikke desto mindre samtidig dublerer som vedkommende karakterer, beskueren kan spejle sig i. For bag de stærkt stiliserede karakterer fornemmer man tænkende, følende og handlende mennesker, som netop i kraft af deres manglende detaljegrad kunne være os alle.

Kunstner og billedhugger uddannet inden for tegning og grafik ved kunsthåndværkerskolen i Kolding.

Det er dog som skulptør arbejdende i træ og bronze, at Øhlenschlæger har gjort sig særligt bemærket for sine usædvanlige og ofte monumentale skulpturer.

Inspirationen hentes blandt andet i den nordiske fortids figurverden. Antropromorfe væsner kryber op af mosernes hemmelighedsfulde dybder og kræver deres plads i vores nutid. Husker os på vores rødder. Husker os på vores mytologiske dybder. Husker os på vores forbindelse til det uforståelige og det groteske.

Med geometri, planteformer og reminiscencer af menneskeskikkelsen væver billedkunstner Annette Fuhr i sine collografier mønstre sammen til en billedverden, som på én gang er personlig og arketypisk.

Hendes samtid ophøjer rationalismen og hendes nordiske rødder dyrker rene linjer, men i Fuhrs rige, ornamenterede billedverden findes spor af oldnordiske mønstre, genklange fra den okkulte tradition, tråde til den arabiske billedtraditions arabesker og talmystikken.

Havmøller har de sidste 10 år primært beskæftiget sig med trykteknikken xerolitografi; en nyere grafisk plantryks-teknik, der gør det muligt at trykke fra papir til papir, hvilket tillader, at fotografiske og maleriske elementer let kombineres. Et potentiale Havmøller udnytter fulde.

Med en sirlig streg arbejder han inden for grafikbladets naturligt begrænsede format, som han befolker med havfruer, gudinder og andre romantiske væsner.

Infotekst følger snarest…