Fyn er fin

Fernisering torsdag d. 13. september kl. 17-19

Galleri Sandberg
Ny Vestergade 2C,
5000 Odense

Med et ønske om at hylde Fyn har den københavnske kunster Frodo Mikkelsen lavet udstillingen Fyn er Fin. Vi er hos Galleri Sandberg rigtig glade og stolte over at danne rammerne til denne tribut af vores dejlige ø og glæder os til at løfte sløret for originale og spændende kunstværker til ferniseringen.

Frodo Mikkelsens kunstneriske evner udspringer fra hans fortid som graffitimaler, og det skinner stadig tydeligt igennem i hans kunstværker. Stilen er klare farver, enkle motiver og personlige aftryk i form af dyreskikkelser, kranier og ridende cowboys, som går igen i mange af værkerne.

I udstillingen er blandt andre Odenses stolthed H.C. Andersen kommet under Frodo Mikkelsens kreative hånd ligesom Gullashbaronen Harald Plum fra Thorø også har været inspirationskilde for kunstneren. Som ung boede han i en periode på Thorø under et skoleophold, og han beskriver den lille vestfynske ø som værende smuk og god for sjælden. Generelt har kunstneren altid været glad for at besøge Fyn og var derfor heller ikke i tvivl, da han skulle navngive udstillingen.

” Jeg har altid godt kunne lide Fyn og nyder at besøge folk rundt omkring på øen. Derfor syntes jeg, at Fyns eget slogan Fyn er Fin passede super godt, for der ér fint på Fyn. Jeg har forsøgt at skildre øen hele vejen rundt i mine malerier, som blandt andet omfatter landsbyer, hvor folk står ved købmanden og kigger efter dig, stemningen på Thorø og i ghettoen Solbakken i Odense”, fortæller Frodo Mikkelsen.

Udstillingen kan opleves til og med d. 29. september 2018.

For spørgsmål eller yderligere information kontakt Marie-Louise Sandberg på mail mls@gallerisandberg.dk eller tlf. 7070 7457

Udstillingens værker

Malerier

Hent hele kataloget for udstillingen som PDF her.

For køb og reservation kontakt Marie-Louise Sandberg på

Tel: +45 70 70 74 57

info@gallerisandberg.dk

Video fra udstillingen og interview med kunstneren