LISE KRYGER SIMONSEN
Udstillingsperiode:
19/9  – 20/10 2019

Sandet siver ud af revnen i klimaets timeglas

Tag temperaturen på klimaforandringerne og samfundsdebatten med Lise Kryger Simonsens soloudstilling, ”Tempus Fugit” (tiden flygter). Agendaen er ikke politisk, men snarere en reflektion af situationens tilstand. En tilstand, hvor normative tanke- og handlingsmåder står for skud. Og en tilstand, hvor gentagende opråb og opmærksomhed er nøglen til at komme på sporet af den tabte tid.

Udstillingen lader dig gribe nøglerne gennem dens eksperimenterende udtryksformer. Du vil opleve Kryger Simonsens malerier med kvindeportrætter på lærred og installationer, der bliver iscenesat til at udfordre udstillingens tema. Og som noget nyt vil du opdage en særegen papirværksteknik, der skaber en illusion af fossiler med truede plante- og dyrearter som motiv. Ved første øjekast vil værkerne skabe en gensynsglæde, men når du træder nærmere, vil den falmende og krakelerende overflade tvinge dig til refleksion.

Kryger Simonsen har siden debuten oplevet stor succes og anerkendelse med bl.a. soloudstillinger, faste udstillinger og udsolgte ferniseringer. Hun arbejder med tydelige grafiske udtryk, der med strenge linjer spiller sammen med organiske former i et univers af fordybelse. Kryger Simonsen insisterer på at vise ind i kernen af tilværelsen, og værkerne vil rive dig ud af hverdagens trivialiteter.

V

For køb og reservation kontakt Marie-Louise Sandberg på

Tel: +45 70 70 74 57

info@gallerisandberg.dk