Gruppeudstilling

Udstillingsperiode: 28/11 2019- 25/1 2020

Søren Rønholt er kunstfotograf og særligt optaget af landskabsfotografi og portrætter. Tematisk karakteriseres hans værker ved deres dramatik. I portrætfotografiet indfanger han objektets distinkte detaljer og skaber således et nærmest skulpturelt og ikonisk udtryk af den portrætterede. Også rå, majestætiske landskaber er tilbagevendende motiver i hans kunstfotografi, som de ligger øde – og dog højdramatiske – hen.

Kristian Devantiers værker består af farvestrålende flader og ansigtsløse mennesker. Med en insisteren på det anti-ekspressive og konkrete formsprog lægger Devantier sig tæt op ad både børnetegningens og populærkulturens

æstetik. Men kunstneren genfortolker popkunstens overfladiske udtryksform ved at fylde sine værker med narrativer. Enkle former og iboende eksistentielle tematikker giver Devantiers værker et kraftfuldt og overraskende udtryk.

Thomas Lindvig er skulptør og installationskunstner, overvejende orienteret mod et minimalt, konceptuelt udtryk med et ekspressivt islæt. En slags ’minimal ekspressionisme’. Ofte inddrages konkrete objekter og hændelser i mere eller mindre reduceret form i værkerne. Gennem en fortsat udforskning af skulpturen, installationen og maleriet, bliver hovedfokus at etablere en (afdæmpet) konfrontation mellem værk og beskuer.

Jet-te L. Rannings malerier sammenvæver det figurative og det abstrakte i sindigt opbyggede lag af oliefarver, akryl og marmorstøv, som i forening skaber polykrome værker med en særegen transparent lethed. Værkerne er hybrider af motivisk lighed og legende abstraktion, som motivisk er præget af det ornamenterede, det organiske og det grafiske.

Kunstmaler Kjeld Ulrich har specialiseret sig i en collageagtig teknik, hvor enkelte motiver repeteres i maleriets lag, men gradvist sløres i de øvre med løse penselstrøg, indridsninger, dryp eller med tilføjelsen af yderligere motiver. Ulrichs palette strækker

sig fra de sarteste pasteller til den sorteste sorte; en symbolsk afspejling af tilværelsens iboende kompleksitet.

Mazja Hillestrøm arbejder primært som fotograf, men interesserer sig også for lys, installationer og dokumentar. Naturen er hendes ufravigelige inspirationskilde. Hvadend hun indfanger den sørgmodige stilhed i New Mexicos forfrosne landskaber, spidder tidens jagt på det “naturlige” gennem pittoreske farvemanipulationer af løv eller undersøger begrebet tillid som roden til de nordiske landes succes på ellers forholdsvist golde breddegrader.
Udstillingen er kurateret af Anna Krogh

For køb og reservation kontakt Marie-Louise Sandberg på
Tel: +45 70 70 74 57
info@gallerisandberg.dk