Leasing af kunst

Eksempel på leasing af kunst hos Galleri Sandberg

For 3.500 kr. om måneden kan vi tilbyde leje af originale kunstværker til en værdi af ca. 120.000 kr. Du vil typisk få 12-15 kunstværker, som er valgt fra et katalog på 50 malerier, fotocollager og Grafik. Leasing-perioden vil typisk være på et år, men andre modeller er naturligvis også mulige. Priserne er eksklusiv moms.

90 % af lejeudgiften går til indkøb af kunst.

Galleri Sandberg stiller gerne vores ekspertise til rådighed om valg af kunstværker og deres placering i samarbejde med jeres virksomhed.

Virksomheden har fradragsret både for leje og køb. Fradragsreglerne giver din virksomhed en række fordele og muligheder. F.eks. kan kunst have en positiv signalværdi over for dine medarbejdere samt profilering over for omverdenen. I kan udsmykke virksomhedens lokaler og bygninger med kvalitetskunst, som giver noget smukt at kigge på og forbedrer arbejdsmiljøet.

 

Uddrag fra SKAT

HVAD SIGER REGLERNE?

Afskrivningsreglerne gælder for:

· Kunstværker, der hænges op eller opstilles i virksomhedens lokaler.

· Kunstnerisk udsmykning, der udføres som en del af bygningen eller de nærmeste omgivelser.

Kunstværker, der hænges op

Kunstværker, der hænges op i virksomhedens lokaler, kan afskrives med 25 pct. om året. Hvis købesummen er på 12.300 kr. eller mindre, kan virksomheden trække hele beløbet fra i det år, kunstværket bliver købt.

 

Kunst som en del af bygningen

Kunstnerisk udsmykning, som udføres som en del af virksomhedens bygninger eller de nærmeste omgivelser, kan afskrives efter samme regler som afskrivning af bygninger – med 5 pct. om året. Mere på www.KUM.DK – Publikationer – Køb af kunst kan trækkes fra.

Kjeld Ulrich - Galleri Sandberg

 

Kontakt os for mere info