Galleri Sandberg

Galleri Sandberg blev grundlagt i 2017 af Marie-Louise Sandberg, som ejer og driver galleriet. Det har til huse i den kreative Ny Vestergade i Odense centrum, hvor der i forvejen formidles kunst i form af blandt andet teater- og gallerikunst.

Galleri Sandberg - butikken

Galleri Sandberg blev grundlagt i 2017 af Marie-Louise Sandberg, som ejer og driver galleriet. Det har til huse i den kreative Ny Vestergade i Odense centrum, hvor der i forvejen formidles kunst i form af blandt andet teater- og gallerikunst.

Hos Galleri Sandberg fokuseres der på at udstille og sælge alsidig og interessant kvalitetskunst, som hver især repræsenterer det gode håndværk. Galleriet har stort fokus på respekt for kunsterne og udstiller både nye blomstrende talenter og etablerede kunstnere. På nuværende tidspunkt repræsenterer Galleri Sandberg en række faste kunstnere og har løbende forskellige gæstekunstnere i huset. Galleriet har dermed ikke lagt sig fast på bestemte genrer, og man vil både kunne opleve malerier, fotokunst, skulpturer, grafiske værker m.m.

Galleri Sandberg tilbyder også hjemmebesøg, hvor der vil være mulighed for at få indehaver Marie-Louise Sandbergs professionelle bud på indretning af et eller flere rum med kunst. Her vil det også være muligt at låne og ophænge kunsten.

Galleriet åbner også meget gerne dørene op for private sessioner uden for åbningstiden, hvor man vil kunne opleve kunsten helt uden forstyrrelser. Det er også muligt at lave specielle arrangementer for firmaer i form af eksempelvis en vin- og kunstaften eller et møde med kunstnerne.

Galleri Sandbergs overordnede formål er at give alle muligheden for at få en unik kunstoplevelse samt at bidrage til eksistensgrundlaget for spændende kunst fra såvel ind- og udland.

I eventkalenderen finder du kommende arrangementer i galleriet ligesom du også kan tilmelde dig nyhedsbrevet og være blandt de første, der modtager nyheder, tips, gode råd og tilbud fra galleriet.

Det er muligt at betale med kort, kontanter og mobilepay i galleriet. Man kan også få lavet en afbetalingsaftale eller få betalingen opdelt i rater

Marie-Louise - Galleri Sandberg

Kontakt

Telefon: +45 26256446
E-mail: mls@gallerisandberg.dk

Marie-Louise Sandberg er indehaver af galleriet, som hun åbnede i november 2017. Hun er oprindeligt uddannet inden for marketing og har markedsført brands som Stimorol, V6, Halls, Marabou og meget andet, men den store interesse for kunst gav hende skubbet til at forfølge hendes drøm om at åbne sit eget galleri.

Marie-Louise har sin daglige gang i galleriet, hvor hun står for al drift, salg, indkøb, etablering af aftaler med nye kunstnere, kontakt til kunstforeninger og virksomheder og meget mere.

Casper G. Christensen - Galleri Sandberg

Kontakt

Telefon: +45 30405006
E-mail: casper@gallerisandberg.dk

Casper G. Christensen er både galleriets kunst- og eventkoordinator og kørende sælger. Han står for alt det håndværksmæssige, levering og ophængning af kunst, koordinering og opbygning af udstillinger, mens han også fungerer som kørende sælger til erhverv og kunstforeninger.

Julie - Galleri Sandberg

Kontakt

Telefon: +45 70707457
E-mail: julie@gallerisandberg.dk 

Julie Reese Carlsen er galleriets kommunikations- og marketingmedarbejder og er både uddannet markedsføringsøkonom og journalist. Hun står for alt skriftligt materiale på sociale medier, hjemmesiden, nyhedsbreve og andet marketingmateriale, og du vil kunne møde hende i galleriet, hvor hun har sin faste gang.