VIA
En kunstudstilling med malerier af Carsten Rudolfsen

Det lille ord VIA er det store omdrejningspunkt i en helt ny udstilling af Carsten Rudolfsen.

Inspirationen til udstillingen stammer fra fire vidt forskellige destinationer, der på hver sin facon har fascineret den odenseanske kunstner. Motiver fra turene til Stavre på Sydfyn hvor han har sit sommerhus, New York City i USA, Lucca i den italienske region Toscana og den tyske hovedstad Berlin er skildret i Carsten Rudolfsens billeder.

 

Bygninger, figurer, biler og andre genstande er omsat til kunstværker, hvor teknikkerne akrylmaling, akvarel og tegning på papir er anvendt. Nogle af værkerne, der alle er fra 2018, er sammenstød af indtryk fra en eller flere af de fire byer, så modpolerne storby og landskab giver et spændende udtryk.

Andre værker består af enkeltstående elementer fra én destination, eksempelvis den ikoniske Flatiron Building i New York, der ved Carsten Rudolfsens hånd er flyttet ud af de vante rammer.

 

Nogle af værkerne er sammenstød af Berlin, Stavre, eller N.Y.C. Modpoler, som jeg synes, er interessante. Det store røde billede med Flatiron Building nær Madison Square, har altid været min yndlingsbygning fra New York, og jeg synes, det var flot at lade den stå alene midt i en stor rød flade, hvor jeg fjernede resten af N.Y”, fortæller Carsten Rudolfsen.

 

 

Udstillingen åbner med Fernisering d. 8. noveber 2018 kl. 17.00 – 19.00

Her vil Carsten Rudolfsen være tilstede og Galleriet byder på et mindre tragtement.  

Udstillingsperiode 8. november til og med d. 1. december 2018.

For spørgsmål eller yderligere information kontakt Marie-Louise Sandberg på mail mls@gallerisandberg.dk eller tlf. 7070 7457

Kort om udstillingen

Fernisering d 8. november kl. 17.00

Udstillingsperiode 08.11.18 – 01.12.18

Carsten Rudolfsen udstiller malerier, akveral, tegning og foto.